2015-02-25
依间开系一起果酱隔离, 是日情人节, 见一起果酱排洒长龙, 旁边个间就无咩人, 但装修家私都几靓仔, 胆粗粗入去试下!!入到去见到个梳化位无人, 即刻坐落去, 真系几舒服, 店内走欧洲公主风, 啱洒我=)点左个all day breakfast 跟餐包一杯饮品, 男朋友点左杯热LATTE, 上枱杯LATTE好靓仔有三层, 上层系厚厚的奶泡, 中间同底层应该都系咖啡但系下层比较深色, 一放之匙下去, 两层便混在一起, 几得意!!! 可惜, 杯野唔好饮, 第一, 上面厚厚的奶泡是冻的, 热咖啡点可以跟冻奶泡, 一饮落去劲怪, 令咖啡本身都唔够热, 再加上咖啡味很淡, 比水好少少, 完全失望ALL DAY BREAKFAST 相对地好, 份量都几多, 最特别是当中的车厘茄不是生的, 有稍微下锅炒!! 所以车厘茄有少少微烂, 很JUICY!! 蒜容包也是自家制, 很重蒜香牛油味, 焗得很松化