2021-10-01 261 浏览
周末经常嚟食早餐🍳,好钟意佢嘅早餐。分别有 breakfast pizza& Italian breakfast 。 佢哋早餐好出色,价钱喺港岛区算系平啦 。我好钟意食佢烤包。 佢做嘅面包系特别出色 ,口感好松软, 有啲空气感,但系又有啲烟韧。好正。而且佢嘅薄饼都系即做即焗,都系好松软。劲多芝士, 中间仲要加只蛋🍳。 个餐系唔包饮品 ,可以选择加咖啡、茶或者果汁。当你点杯咖啡嘅时候佢会送一个lotus 饼干。 虽然个饼干系过甜,但系因为好细块,好松脆,所以配咖啡一流。☕breakfast pizza $78劲多cheese and 蘑菇。中间仲要有只蛋。Italian breakfast $98张相片少咗个蘑菇,因为服务员漏咗。 我发现之后佢已经立刻补上🍄,佢个面包真系超正,记住要配meat ball 啲汁😋钟意周末早上嚟hea下饮杯咖啡❤️❤️❤️
周末经常嚟食早餐🍳,好钟意佢嘅早餐。

breakfast pizza $78
劲多cheese and 蘑菇。中间仲要有只蛋。
Breakfast pizza

Italian breakfast $98