2024-01-06 1462 浏览
合理性价比set lunch-呢间铺本身喺黄竹坑工厦有卖冻肉兼做餐厅,啲肉全部都系自己直接批发入货,最近喺黄竹坑足球场对面开地舖式餐厅佢哋嘅餐牌好简单,左边列出set lunch, 右边系酒水- set lunch比工厦𠮶边多几个选择,都系$150左右,想食牛有两款一款系封门柳另外一款系加$70嘅flat iron,除咗牛之外亦都有烧鸡或者系烤鱼,牛类就可以配沙律或薯条,烤鱼同烤鸡就一定系配薯蓉如果想配汁要另外加大概$35左右-我哋嗌咗封门柳配薯条同埋烤鱼跟薯蓉同埋三条西兰花苗,每一个份量都够一个人食封门柳嚟到要求medium rare,可能条牛柳比较幼身(其实肉系厚),最后食落感觉似medium 多d鲈鱼鱼柳皮烤得脆,再加埋肉质鲜嫩其实都几好食。
合理性价比set lunch

佢哋嘅餐牌好简单,左边列出set lunch, 右边系酒水

如果想配汁要另外加大概$35左右

鲈鱼鱼柳皮烤得脆,再加埋肉质鲜嫩其实都几好食。

2023-12-27
  • 封门柳+薯条