2006-08-15 14 浏览
星期六都有brunch 食, 几好. 我没有book 位, 但都唔系太多人, 仲有得选择坐indoor 定outdoor. Outdoor 个景好开扬, 但那天成32 度实在惊中暑. 坐indoor 两个人拣了一个角落位. 成间餐厅以白色为主, 感觉好舒服, 可能人又少啦, 唔会太嘈. 服务唔系太殷勤, 唔算pro, 中规中矩咁啦, 悠悠地咁食个brunch 就可以既, 如果要就住时间, 真系会令人有d 激动.食物方面我就真系几满意. 论价钱平过tott 成条街, 只系冇sparkling wine 同鹅肝, 但个自助餐头盘同甜品真系冇得顶, 款式多, 又特别, 净系ham 都5,6 款. 沙律又几款, 配搭几新鲜, 唔知系咪厨师自创的. 个brunch 可以选一个main course, 我地选了意粉同意大利饭, 都几好味. 份量都几多, 个饭都食唔晒. 冇办法喇, 心急想食甜品嘛! 我最钟意食甜品, 都有7, 8 款喇. 款款都有水准! 我又唔贪心, 唔驶几廿款甜品先叫好, 一次食得几多㖞, 最紧要好味道! 每人两百松d 我觉得ok. 有时间的话慢慢坐, 同朋友吹住水, 一转又一

好, 一次食得几多㖞, 最紧要好味道!

每人两百松d 我觉得ok. 有时间的话慢慢坐, 同朋友吹住水, 一转又一转咁食个头盘同甜品真系抵晒.