2020-09-24
因为系OPENRICE BOOK左台, 所以12点就走上黎食!佢会比好多前菜比你, 基本上如果你系第一次试印度菜, 真系非常正!同行友人系印度人, 所以介绍左D名比我。pani puri: 加果D水入去脆脆食, 系PURE VEGAN。都好食, 好多味, 几清新而复杂。Keema Pav: 系羊既肉碎, 例牌一堆香料系入面, 有埋包食OKSev Puri: 呢个好好食呀! 有D酸酸甜甜既SAUCE, 都系PURE VEGAN!当然吾少得有TANDOORI CHICKEN (好香烤鸡), PANEER MASALA (印度芝士), 今日仲有咖哩虾。好丰富!印度甜品香港人可以完全SKIP! 不过佢都有水果食下。包一杯野饮, 饮到甜野既ORDER 芒果奶昔一定吾会失望!$200 包加一, 都好坐, WAITER有礼, 我见到D人唔识果件野系咩都会介绍返,有下次!
同行友人系印度人, 所以介绍左D名比我。
有下次!