2014-12-26
Boxing day 太早起身,谂住出黎食个brunch, 点知好多都未开,系咪因为之前𠮶日玩得太夜?舖就喺中环扶手电梯斜路侧,由扶梯一直上就见到,楂车黎惯呢区都熟路,好容易揾到。今日人唔多,walkin in 有位无问题,自己揾左个窗口位,木门靓但就坐坐下有D冻,不竟都系半山。传统英式红黑金色布置,一贯旧餐厅风格,唔算特别但就坐得舒服。Order 左 whole breakfast and egg benedict, whole english breakfast 好够食,都系一般既两片toast 两条小肉肠,茄汁豆磨菇,egg benedict 整得好好,半熟蛋好大只好juicy, 而且整得岩岩好,呢个赞 Order cappuccino 但可惜奶好苏,我自己就唔系太钟意,咖啡味都一般,呢个有D失望。全程有圣诞柔和音乐, 气氛唔错,都算系拍拖好地方。圣诞快乐
全程有圣诞柔和音乐, 气氛唔错,都算系拍拖好地方。圣诞快乐