2024-08-21
海之恋商场原来有间法国餐厅呀,亲民嘅价钱, 💗吸引咗好多顾客呀 , 上周日我哋去食Brunch , 餐厅有提供Brunch set套餐, 我就选了两款再加甜品 及前菜✨头盘西班牙白毛猪火腿 (+15), 份量好多呀 ,而且配有酸青瓜减少油腻感✨烟三文鱼并盘(+20), 有他他酱同多士配埋三文鱼一齐食 ,超好食呀 ✨主菜: 烤芝士火腿三文治配薯条, 这个配有好多香脆嘅薯条 ,面包一拎上嚟已经好香芝士味喇, 有好多熔左既芝士 ,里面配有芝士及火腿包底烘到脆卜卜 ,有少少㶶味好香口 。 另一款是 signature嘅主菜点了✨黑松露鹅肝锅 配有💖 太阳蛋薯仔粒 💚砵酒酱汁薯仔 ,薯仔索晒红酒汁嘅味, 回味无穷。 ✨餐饮可乐及冻柠茶甜品 ,法式马卡龙 ,吃得出是新鲜制造的好香软 又唔会太甜。 喺呢度过咗一个悠闲下午呀。 下次再约朋友去试试。
喺呢度过咗一个悠闲下午呀。 下次再约朋友去试试。