2023-05-23
BU有间咁有格调嘅餐厅😳劲 近 hall !! BU学生食仲有8折 ✨个人觉得佢地嘅Starter好好食,味道都比较丰富🫶🏻 手工意粉面质有舒适嘅嚼劲而且有面麦香✨✨ 同埋每道菜上枱都好精致😍 搭车入嚟都系几分钟,觉得又一城无咩想食不妨嚟试下👨🏻🍳🤳🏻迷你咸酥有层层酥脆嘅口感,味道咸香好好食😳👨🏻🍳🤳🏻 红虾蟹肉三文他他醋渍青瓜❤️🔥我系他他爱好者🥹🫶🏻 呢个虾蟹肉丝唔干又多,加埋三文鱼嘅嫩肉口感,个酱creamy得嚟配埋醋渍青瓜嘅清新酸味,味道有层次同开胃✨份量都ok~👨🏻🍳🤳🏻 香煎法国鹅肝多士 & 菠萝蕃茄莎莎一个多汁又健康 配一个口感肥美偏干脆 配搭有心思🫶🏻个菠萝蕃茄莎莎好好味😋菠萝好甜蕃茄好香,成啖入口充满水份同酸甜香估唔到有鹅肝多士._. 个鹅肝几香入口都有融化感觉,如果煎少30秒会更perfect !! 👨🏻🍳🤳🏻粟米忌廉浓汤❤️🔥好浓郁嘅粟米味🥹✨仲有好脆嘅面包糠粒好夹👨🏻🍳🤳🏻 慢煮48小时美国顶级牛小排 (9安士)❤️肉质好软腍😳肥瘦比例均匀 一嚟就接住食咗几旧本身个肉都有咸嘅调味 钟意嘅可以再点佢地嘅粗盐 薯蓉同配菜都好食 个脆肉瓜脆得嚟有水分 芦笋都好
劲 近 hall !! BU学生食仲有8折 ✨
👨🏻🍳🤳🏻迷你咸酥
有层层酥脆嘅口感,味道咸香好好食😳
👨🏻🍳🤳🏻 红虾蟹肉三文他他醋渍青瓜❤️🔥
👨🏻🍳🤳🏻 香煎法国鹅肝多士 & 菠萝蕃茄莎莎
一个多汁又健康 配一个口感肥美偏干脆 配搭有心思🫶🏻
个菠萝蕃茄莎莎好好味😋
菠萝好甜蕃茄好香,成啖入口充满水份同酸甜香
👨🏻🍳🤳🏻粟米忌廉浓汤❤️🔥
好浓郁嘅粟米味🥹✨仲有好脆嘅面包糠粒好夹
👨🏻🍳🤳🏻 慢煮48小时美国顶级牛小排 (9安士)❤️
肉质好软腍😳肥瘦比例均匀 一嚟就接住食咗几旧
本身个肉都有咸嘅调味 钟意嘅可以再点佢地嘅粗盐
薯蓉同配菜都好食 个脆肉瓜脆得嚟有水分 芦笋都好食😛
👨🏻🍳🤳🏻 意大利蚬肉手打意粉
一开始都有讲 个手工有舒适嘅嚼劲而且有面麦香 我钟意🫶🏻
蚬肉都多 调味偏咸啲啲 可以同个面捞一捞再食~
👨🏻🍳🤳🏻是日蛋糕配雪糕
妹妹就生日所以嗌个甜品意思意思下😛💕好香咖啡味\(//∇//)\
觉得呢间几岩bu 同学仔拍拖/追女仔做gimmick去食😹