2022-02-12 384 浏览
#emily出街食👅👅 𠮶日男朋友要去金钟做嘢 我顺便揾佢食lunch 点知就去咗一直系bucket list嘅pici!!!!!😆😆main dish嗌左个Ravioli Carbonara 同Lasagna classica 个carbonara食落好creamy 略嫌面头上𠮶啲烟肉碎有啲太咸🥓整体来讲都系一个唔错嘅pasta 另外Lasagna classica 落咗好多cheese🧀 但系就反而唔系太够味 要额外再加盐🤔🤔成餐饭个重点我觉得系甜品个Tiramisu🍰唔会太甜 好creamy 食落仲有d 芝士味🧀唔知系咪餐饭本身好滞 食到甜品𠮶阵其实唔算好大杯但我都已经好饱😋😋😋
#emily出街食👅👅
Carbonara