The Market

2023-10-12 4903 浏览
食过N次,仍然系要再来。无办法,选择多,又唔系贵。带细路仔就唔好黎,真系浪费金钱和时间。食lunch vs dinner,lunch性价比高好多,食物种类争几样野情况下,我会拣Lunch。食得呢个Buffet,多数系为咗佢个榴梿而来,榴梿蓉好猛料,丧食。但一食个榴梿雪糕就会唔够劲,所以要先食雪糕再食蓉,先至有提升。个榴梿包系限量限时,个个抢住要,我食完唔认为值得试㖞。由于黎得太多次,会转左方向,雪糕就食Godiva chocolate 软雪糕,另外榴梿就只食肉,唔食雪糕。刺身就丧食带子同甜虾,严重翻本🤣🤣🤣。蟹粥系劲想推介,系好鲜味,如果唔系怕太饱,会再食多碗。眼见朋友狂食蟹脚,我就点到即止,因为海水味太重,有时觉得好咸,会不停要灌水。最唔like系服务,员工态度唔掂,埋单时成日话坏机,要等。但佢哋自己好忟憎😒其实你坏机,关我鬼事咩,做乜向我呻🙃。
个榴梿包系限量限时,个个抢住要,我食完唔认为值得试㖞。
刺身就丧食带子同甜虾,严重翻本🤣🤣🤣。
蟹粥系劲想推介,系好鲜味,如果唔系怕太饱,会再食多碗。
  • 猫山王榴梿雪糕
  • 雪糕