2018-08-23 2624 浏览
今日约咗闺蜜夜晚到中环苏豪区一间唔起眼嘅意大利餐厅, 系闺蜜嘅朋友介绍畀佢。一去到除咗我哋张枱之外,其他都系full. 我哋嗌咗Crispy Squid,Truffle Risotto,1/2 chicken,Seafood linguine, 甜品有 tiramisu 同埋Mo Bro's Cannoli。整体嚟讲味道都ok, 我哋最钟意就系truffle risotto同埋 tiramisu. risotto juicy, tiramisu 够酒味。我个人就觉得crispy squid 非常一般般, 炸面粉多过鱿鱼。喺苏豪区嚟讲佢嘅环境比较静, 对比起其他同区嘅餐厅价钱合理, 有机会再嚟。

整体嚟讲味道都ok, 我哋最钟意

1/2 chicken
餐前面包
Crispy Squid
Truffle risotto and seafood linguine
2018-08-23