2020-05-25 32 浏览
男友话过依间系全球50间最好味的汉堡之一,所以一定要来尝试一下。上网睇原来所有的牛肉汉堡用上USA美国优质安格斯牛肉制成芝士牛肉汉堡 $109厚厚的安格斯牛肉,咬落去超级多肉汁,再加上松软既面包稍为烤脆,配埋番茄、芝士同洋葱,真系超级好味。重口味既朋友仲可追加蓝芝士ga(男友大赞)食落比起美国食的汉堡包还要好味,估唔到系香港都可以食到咁好味的汉堡。杂菌蘑菇芝士汉堡$89依款特别推介俾连素食者。小妹唔系食素既,不过食菇好似无咁heavy ma😅蘑菇不是一大片大啡菇,是切碎的粒粒壮,再搓番成同汉堡扒咁,外貌和牛肉汉堡十分相似,咬落去仲好有咬口tim。要系香港揾到一个好味的素食汉堡真系十分唔易,所以今次这个我十个推介给素食的朋友套餐+$52:甜薯薯条、汽水甜薯著条都系十分推荐的,薯味甘甜,咬落去仲有粉感,唔会炸到干哂,岩岩好👍🏻

芝士牛肉汉堡 $109

杂菌蘑菇芝士汉堡$89