2018-07-24
今晚约咗人去铜锣湾交收,交收完一个人无所事事,又唔想咁快回家,行咗一阵街,又到揾野食时候,附近食店唔喺粉面铺就喺餐厅,睇唔啱心水食咩,行咗去湾仔附近,终于比我揾到落脚之处喺湾仔轩尼诗道发现一间汉堡包店🍔睇门外贴嘅poster,包包卖相似乎几吸引,心动不如行动🏃♀️款式选择种类都几多,有二十几款🍔🥓🐮🤠已经锁定目标,拣咗芝士手打牛肉汉堡 🧀🍔🧀芝士手打牛肉汉堡🍔 $51套餐另加$30有薯条/趣乐鸡4件加特式饮品,我拣咗趣乐鸡🐥+ 热情果梳打芝士手打牛肉汉堡,分量大件,我要将它一分为二,牛肉厚身有肉味,面包软熟,芝士喺一块块,唔同芝心果啲溶咗好漏果一只,番茄同生菜都几新鲜趣乐鸡点上奇趣酱,奇趣酱感觉同千岛酱有少许近似,但味道我认为会比千岛酱更好趣乐鸡热中带脆,好香口呢 特式饮品叫咗热情果梳打,望外观好似杂果宾治咁,饮落就唔似,味道都几清新🍀另外仲有啲好似蒟蒻之类嘅粒粒咬吓食饱饱终于舍得返屋企🏠
款式选择种类都几多,有二十几款🍔🥓🐮🤠
已经锁定目标,拣咗芝士手打牛肉汉堡 🧀🍔
🧀芝士手打牛肉汉堡🍔 $51
食饱饱终于舍得返屋企🏠