2023-02-03
行行下觉得想食Burger,记得上次食过,今次revisit。呢间Cafe Layout 嘅Burger Restaurant environment 好Chill,我本人好钟意。想讲,呢度啲Burger 同酱汁真心好食,系Feel 到个Chef 系好有心钻研过,而又好Work。我男友已经出左声,每次嚟观塘一定要食佢。佢咬左一啖个芫茜Burger 已经:哗! 左一声,叫好食 一向咀X 的佢,居然都会话好食,我其实𠮶下有谂过,有无咁夸张呀。。。咁我就忍唔住,咬一啖。。。顶,又真系几好食,主要系个汁 配得好好,好夹我个Blue Cheese 其实就Within expectation 嘅,不过,食完芫茜Burger之后,对比就比较失色 唔系唔好食,啲肉肉好Juicy,Blue Chesse 份量啱啱好。不过下次会再试下其他,希望小店可以加多几只唔同嘅酱汁,等我呢啲吃货选择