2023-05-11 661 浏览
Aussie Grill By Outback 味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)Bacon Bomb Burger 烟肉大爆炸芝牛肉汉堡 $108一上到枱,有一旧原只辣椒系咩事😂😂for me: 打卡用only,同埋比想像中薄身🥲但好在个味系好正常唔伏!唔系廉价果只汉堡,系真。牛肉汉堡😂唔会好干身☺️几好味🥳❗️想重点介绍佢个自家制手工薯片,偏厚身,每一块薯片本身都好够味,可以话系有啲咸添,我作为一个重口味爱好者🙋🏻‍♀️我很喜欢❤️但惊太咸既你地都唔洗担心,佢有配个酱(应该系蛋黄酱mix沙律酱?😂👀)会中和左个咸味⭕️yeahhhBtw我地一行4个人一致认同classic burger 仲大/吸引过我叫尼个🥲❤️‍🔥中环翻工lunchtime想食burger可以试下尼间xd❤️‍🔥半快餐店经营模式,自己去counter落单自己揾位,但会有人送餐💜👀❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow me~话比我知你有睇,比啲动力我 ☺️❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
Aussie Grill By Outback

烟肉大爆炸芝牛肉汉堡

❤️‍🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
烟肉大爆炸芝牛肉汉堡