2017-09-20 57 浏览
俾同样系burger迷既朋友特地拉到元朗试burger,但好彩有过黎试因为我拣个款burger真系中哂我口味🤤🤤 华盛顿总统汉堡💕parmaham同黑松露酱两个都系我的至爱,依家撞埋落burger完全系啖啖惊喜😭😚叫多个main course 大虎虾罗勒鲜茄意粉, 朋友话比较酸但我觉得呢只酸刚刚好,比较开胃,加埋大虾好快又清左呢碟之后唔够喉又要多个明太子鸡翼,无骨啖啖肉,终于饱哂🙈饮住杯Double chocolate, 朋友就饮杯蜜桃伯爵茶,系呢个环境吹住水咁抖下真系唔错,见到有个特别的beer list,但可惜明天仍是返工天,可能留待下次再同朋友黎叹burger + beer! 🙌🏻最后值得一提待应们态度亲切,令人感觉系呢个地方用餐真的轻松愉快 👍🏻👍🏻

华盛顿总统汉堡💕

之后唔够喉又要多个明太子鸡翼,无骨啖啖肉,终于饱哂🙈

2017-09-20
  • 华盛顿总统堡