2017-05-31
话说朋友竟然未去过大坑,咁我见端午节冇咩做就约朋友入去睇下有咩食再出CWB行街街,可能有一段时间冇入大坑 ,都多左少少餐厅未见过,见到呢间新开食汉堡既餐厅就试下啦。我地去到既时候佢地应该刚刚开门,所以只有我地一枱。侍应好快就俾左餐牌我地,我同朋友商量好都觉得应该要试下佢地既Burgers,因为佢地叫All in Burgers ,我地叫左一叫Beef burger ($78)同埋一个crab burger($88) ,另外叫多两个side,一个芝士波($48)一个薯条($18)。野饮方面,佢地都几多选择,但我地都叫左Hoegaarden ($85),因为大大杯又抵饮。佢地餐厅仲写左句<Save water drink beer>相当风趣!啤酒、薯条同芝士波好快就送上,热辣辣既薯条配上啤酒是perfect 的! 我呢个芝士控就最啱食芝士波,薄薄既皮包住大大粒芝士,绝对给我惊喜。过多阵新鲜出炉既crab burger 黎啦,佢个蟹肉饼好大块,我地切开一人一半,我同朋友都觉得蟹肉几多。同埋原来汉堡会跟埋薯条架,早知叫另一款Side 啦 。至于牛肉汉堡最后送上,呢个汉堡块牛肉
至于牛肉汉堡最后送上,呢个汉堡块牛肉仲厚过块蟹肉,劲呀而且个薯条仲会跟埋个惹味肉酱架!即叫即做既汉堡,juicy 既牛肉再配上洋葱芝士番茄同生菜,有心嘅制作系唔同d ,抵赞
为食总结:两个汉堡都性价比高,令我好想试埋佢既submarine!等我同老公下次再黎试埋佢