2021-12-14
🧀🍰网店手巴斯克芝士蛋糕🎄X Pop-up store系列🍪‼️—▫️网店: @soulgood.bakery ▫️地点:网店(有时有pop-up) 尖沙咀梳士巴利道 18 号 Victoria Dockside K11 Musea B2 楼 LAFP01 号舖▫️营业时间⏰:Mon-Thur: 12pm-8pm & Fri-Sun: 12pm-9pm—美味:🧀🧀🧀🧀环境:/价钱:💰💰💰+0.75💰服务:👩🏻🍳👩🏻🍳👩🏻🍳+0.65👩🏻🍳—👧🏻超级超级钟意食burnt cheesecake 🧀🍰留意咗呢间网店好耐,见佢有圣诞版就买黎一试💕💕佢哋仲可订购期间限定六吋圣诞节蛋糕(秘制草莓酱流心巴斯克芝士蛋糕&苹果金宝巴斯克芝士蛋糕)🤩👧🏻就试咗四吋圣诞系列—📍4‘ Apple Crumble burnt cheesecake 苹果金宝巴斯克蛋白质▫️价钱:$160▫️分数:🧀🧀🧀🧀见到卖相已经觉得好吸引🤩🤩系burnt cheesecake👀👀入边好软绵绵,仲有好香浓芝士味🧀 加埋面头既苹果碎好jeng
▫️网店: @soulgood.bakery
美味:🧀🧀🧀🧀