2019-07-05
有时想吃好d,又怕食好耐㖞!依家唔惊啦,俾我揾到呢间有Business Lunch 🥙 法式2-3道菜1️⃣Appetizer:鹅肝酱Crackers加上少少沙律菜🥗拌碟! 好有厚度的鹅肝酱配上Crackers,令肚肚好有满足感! 不过鹅肝酱略嫌有d多,食完个前菜已经有饱饱嘅感觉🤧沙律菜系新鲜嘅🥗2️⃣Main Course: Pasta with lobster ragout 🦞 $198 佢果Pasta🍝就比较油身,不过因为同蒜头炒过嚟,好香口惹味。🦞嘅肉爽口弹牙,而且因为加咗小小葱花系上面,所以都几👻正,不过唯一唔好系佢冇帮你起埋龙虾啲肉🦞所以食起上嚟有少少麻烦3️⃣Dessert: 芒果🥭拿破内仑 +$60芒果🥭大大旧,非常鲜甜!仲俾拿破仑重重咁包围住,咬落去好松脆,而且好有层次感🤤💡整体来讲,服务非常好👍🏻,坐得舒舒服服,嘢食又几正!不过一定要订咗位先去到🤭🙆🏻♀️美味指数:8.32/10
3️⃣Dessert: 芒果🥭拿破内仑 +$60
🙆🏻♀️美味指数:8.32/10