2022-04-19
见到All day breakfast 就会不自觉地行入餐厅,果然满有惊喜!!一向都知BYOB只有意粉西餐,珀御分店竟然有All day breakfast 简简单单全日早餐$108,实在正正,成只碟都满满的,摆盘又靓,裙子嘅炒蛋🥚so fancy,新鲜翠绿嘅牛油果🥑,入口溶化......钟意食All day breakfast 主要因为牛角包,但BYOB就用虾多士同蒜蓉包取代,一d都无失望,仲有最最最惊喜系通常食少少或者唔食嘅沙律菜🥗竟然俾我食晒,因为就系新鲜爽脆鲜甜无苦涩味成个All day breakfast 就俾我同女女一同分享晒,满有满足嘅感觉3岁半女女食到好味道蛋蛋,菇菇,茄汁豆,虾多士同蒜蓉包,感到大满足,so yummy 😋 自己order左杯Hot mocha Baileys☕️,so relaxing ,望著窗边风景,睇住轻铁快速驶过🚇,即时与自己优闲享受这个brunch有著强烈对比😚😚偷睇到咖啡师哥哥用热水消毒好儿童餐具,超贴心🥰🥰食物味道岩岩好😋😋两个大人可以order 意粉加All day breakfast 从来无食过食评,但因为听到老板分享做餐厅待客之道经营
偷睇到咖啡师哥哥用热水消毒好儿童餐具,超贴心🥰🥰
食物味道岩岩好😋😋
从来无食过食评,但因为听到老板分享做餐厅待客之道经营心得,真心觉得系用个心教伙记,觉得呢间餐厅值得拥有更多