2022-09-06
响荃湾买完野,揾到间小店,见到环境唔错,坐位舒适,价钱唔贵,于是入去食晚餐😋🌟 D2: 经典烟肉芝士鸡肉汉堡配薯条 ($108)汉堡即叫即整,鸡肉厚身,好浓郁既香料味,肉质嫩滑,多汁,配上芝士烟肉,令口感更加丰富😋薯条粗身,即叫即炸,香脆可口😊🌟 D8: 泰式烤鸡Pizza ($117)Pizza 即叫即整,外边香脆,饼底软身,唔会太厚同太硬,配料多,鸡肉鲜嫩,酱汁都好平均,食落口有粉粉辣味,但唔会好辣,味道调得岩岩好,焗既时间亦都岩岩好,唔错😋🌟 紫薯鲜奶 x Dirty (跟餐 各$26)紫薯鲜奶饮落口好滑,唔会太甜,而且有紫薯蓉,好香紫薯香味,但唔会盖过鲜奶香味,加上拉花好靓,卖相好吸引😋Dirty冲既比例一半一半,咖啡香味浓郁,呢间餐厅用既咖啡豆好岩我口味,唔会偏酸,而且够冻,近排天气热,点dirty 一流😋
🌟 D2: 经典烟肉芝士鸡肉汉堡配薯条 ($108)
薯条粗身,即叫即炸,香脆可口😊
🌟 D8: 泰式烤鸡Pizza ($117)
🌟 紫薯鲜奶 x Dirty (跟餐 各$26)