2023-08-22 423 浏览
今日下昼突然想食西餐,之后同事就介绍咗依间楼上cafe,喺楼下入门口,你会见到咩都冇嘢,但系上到去就会见到一间Salon,望过少少就系Captain Coffee啦!我哋大概下午1:15到达,餐厅入面有两张大枱,同埋大概五、六张二人枱,啱啱到𠮶阵时已经一半满座了😝⬆️葱油鸡扒捞公仔面第一上枱嘅系朋友嗌嘅葱油鸡扒捞公仔面,鸡扒大大块覆盖着面嘅面底😝!不过我就略嫌个鸡扒肉冇乜味道,外皮就煎得几香口🐷葱油亦都比得好爽手,西兰花🥦净系卖相已经觉得几高分💕如果要补充蛋白质嘅朋友就千祈唔好错过啦!👍🏻🔝⬆️蜜糖芥末鸡扒意粉第一次见到意粉酱系蜜糖芥末🍯!呢个咁新鲜嘅组合就吸引咗我嗌佢嚟试一试啦😛除咗蜜糖芥末之外,佢中间仲有啲蒜头,所以依碟意粉🍝相对都比较重口味!另外,可能因为佢真系好足料嘅关系,所以食完都好饱,我哋两点食完饭而家已经接近夜晚八点,但系我都觉得未消化完😂😂😂😂⬆️焙茶鲜奶呢个系朋友嗌嘅嘢饮,佢话好OK㖞,而且个拉花都几靓💕感觉系一杯有诚意嘅作品!餐厅入边搭咗一个舞台,朋友话系因为佢哋每星期都有几日,会转咗做教会场地!感觉都几新鲜👍🏻😂一个空间有三个用途!

⬆️葱油鸡扒捞公仔面

⬆️蜜糖芥末鸡扒意粉