2022-11-02
📍Plan B Cafe📍💡尖沙咀今次又去到山林道揾好嘢食,经过见到呢间Cafe,用咗大玻璃嘅装修,感觉上比较欧陆式风格,坐喺度叹下真系好舒服😌入到嚟发现原来佢系主打特色意粉既cafe, 有啲比较港式味道嘅意粉🥰本来谂住试吓蜜汁叉烧汉堡,不过可惜我太晏嚟啦卖哂下次真系要再黎试😭🐥田园全日早餐每次食完All day breakfast都会好满足,今次就唔叫肉喇,叫个素食嘅先。材料好丰富,有蕃茄仔、芦笋、大啡菇、牛油果、黑松露炒蛋、同埋多士🥰我最爱就系黑松露炒蛋,黑松露味超级多,够晒香蛋又够滑。大啡菇多汁,配埋牛油果🥑一流😆🐥龙虾汁带子扁意粉🍝龙虾汁好浓,完全融入咗意粉入面🥰淡淡龙虾鲜味,带子大大粒肉质爽口,放入口热辣辣食更加滋味,不过估唔到份量都咁大,差啲食唔晒🤣😆📍Plan B Cafe @planb_hk尖沙嘴山林道3号协荣商业大厦地舖 #planbcafe #hkcafe #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe#fusioncafe #意大利饭 #汉堡 #pancake #frenchtoast#burger #chill #metime #pasta #cafehopping#cafe
💡尖沙咀
🐥田园全日早餐