2024-03-20
Café Crêpe 地址: 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖今日要同大家分享下几款我喺餐厅试过嘅美食St. Jacques 🦪$125呢个St. Jacques真系一绝🤤每一个带著鲜嫩贝肉嘅St. Jacques都经过精心煮制,入口滑嫩,伴随烟熏嘅香味,令人回味无穷!如果你系海鲜控,绝对唔可以错过呢个!😍💯Tiramisu Crepe 🍰 $118Tiramisu Crepe作为餐厅嘅signature 😋每一口松软嘅可丽饼夹著浓郁嘅提拉米苏忌廉,再撒上香气四溢嘅咖啡粉,梦幻味道袭卷我嘅味蕾,甜品控绝对会爱上佢!French Soda - Creamsicle 🥤 $48要饮返杯清新嘅饮品?French Soda - Creamsicle系你嘅首选😎!每一口都充满橙味嘅气泡饮品🤣,清新解渴又带有淡淡嘅奶油味道,绝对系夏日必备!French Soda - Pina Colada 🍹 $48如果你钟意菠萝味,咁French Soda - Pina Colada绝对系你嘅最爱🤣!唔单止啖啖火都饮到菠萝味,同时仲带点醇厚嘅椰奶味!每一啖都彷佛置身于热带岛屿,享受著菠萝嘅香甜,
地址: 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆地下G29号舖
今日要同大家分享下几款我喺餐厅试过嘅美食 St. Jacques 🦪$125
呢个St. Jacques真系一绝🤤每一个带著鲜嫩贝肉嘅St. Jacques都经过精心煮制,入口滑嫩,伴随烟熏嘅香味,令人回味无穷!如果你系海鲜控,绝对唔可以错过呢个!😍💯 Tiramisu Crepe 🍰 $118
Tiramisu Crepe作为餐厅嘅signature 😋每一口松软嘅可丽饼夹著浓郁嘅提拉米苏忌廉,再撒上香气四溢嘅咖啡粉,梦幻味道袭卷我嘅味蕾,甜品控绝对会爱上佢! French Soda - Creamsicle 🥤 $48
要饮返杯清新嘅饮品?French Soda - Creamsicle系你嘅首选😎!每一口都充满橙味嘅气泡饮品🤣,清新解渴又带有淡淡嘅奶油味道,绝对系夏日必备! French Soda - Pina Colada 🍹 $48
如果你钟意菠萝味,咁French Soda - Pina Colada绝对系你嘅最爱🤣!唔单止啖啖火都饮到菠萝味,同时仲带点醇厚嘅椰奶味!每一啖都彷佛置身于热带岛屿,享受著菠萝嘅香甜,令我心情放松又愉快! #nicefoodie尖沙咀
----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #香港美食 #口美食 #尖沙咀美食 #打卡 #尖沙咀 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #香港好去处 #西餐 #西菜