2023-07-27
📍二访黄埔发型屋cafe‼️• 新menu有burger🍔 -- Duet Cuts & Cups✂️☕️•Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷💛#pigfoodiexhk_黄埔#pigfoodiexhk_cafe==========================上年第一次嚟食已经觉得好impressive!!上星期再次同朋友嚟encore👍今次weekday夜晚嚟就唔洗排队🤪而佢哋嘅menu都变咗好多,而家仲有bagel/burger系列🤩------------------------------⭐️明太子蒜香大虾阔面 $128 (4.1/5)本身想食手撕猪但已经off menu🥹所以就试下呢个~明太子汁浓郁带微辣,意粉烟韧挂汁,不过整体略嫌咸咗啲🙈·⭐️洋葱汁蘑菇芝心牛蛋汉堡 $118 (4.5/5)汉堡夹住两块肉排,肉味香浓juicy,切开仲有芝士流心,咸香十足好邪恶😍‼️仲有煎香咗嘅蘑菇、太阳蛋😋•⭐️雪糕配自家制肉桂马沙拉苹果窝夫 $78 (4.5/5)窝夫松软,入面有好多苹果片,肉桂味都几浓😍👍加埋云呢拿雪糕正!🤩•⭐️Matcha Dirty $4
#pigfoodiexhk_黄埔
#pigfoodiexhk_cafe
==========================
⭐️明太子蒜香大虾阔面 $128 (4.1/5)
⭐️洋葱汁蘑菇芝心牛蛋汉堡 $118 (4.5/5)
⭐️雪糕配自家制肉桂马沙拉苹果窝夫 $78 (4.5/5)
⭐️Matcha Dirty $45 (4.4/5)
无糖嘅抹茶牛奶,饮到最纯粹嘅抹茶味,浓郁回甘👍🥰
⭐️Iced Latte $45 (4/5)
咖啡香浓,好冰凉~
卖相:3.5/5
味道:4.2/5