2024-09-29
大囡一直记得上年带过佢同妹妹去Day Camping🙌🏻 成日问妈咪几时会再去😻 妈咪年轻时都成日去camping 🏕️⛺️ 所以特别对山系既野特别钟意🙌🏻 小朋友去camping 要准备既野太多啦🤪 但去食火土烧肉感受下Camping 既感觉⛺️仲可以一边开炉一边烧肉就非常简单同享受啦😻果日系尖沙咀既K11 附近行完街就同佢地去试下火土烧肉 装修非常别致🥰 全部环境, 布置就连餐具🥄都精心设计, 同camping 息息相关😀 细女开心到要周围打下卡再开埋炉食烧肉🏕️ 劲有风味🤪🙌🏻 野食款式都好多😍 我主力叫左好多牛食😂 爸爸负责烧我地就负责食 🐷猪鸡特选拼盘🐄雪花牛小排🐂牛里脊肉🐄网烧一口牛🐂岩手县玄米牛🐄牛胸腹🐂A5宫崎牛三角腹肉🐄牛肋肉🥣清酒煮蚬🌽牛油粟米粒🥚厚烧玉子蛋🍚玉子海苔饭🍨黄豆粉云呢拿雪糕🐟鲷鱼烧🍺Sapporo 札榥生啤好多美食🤩 一路烧一路食🥰 多款靓牛肉😋 入口即融!! 肉汁挤晒出嚟🤪 再食埋雪糕同饮杯啤酒🍻非常满足啊🤪下次再食感觉都几开心 有机会都会厉去一家人一齐食下
🐷猪鸡特选拼盘
🐄雪花牛小排