2004-03-24 10 浏览
呢一两日凉浸浸,本来想饮frappuccino, 不过都系转要杯热Cappuccino好d之前黎starbuck 多数饮iced mocha或者frappuccino , 热cappuccino 都系第一次响呢度饮, 泡好厚,够滑,但亦由于太多泡0既关系,落糖时d糖trap住左响泡中间落唔到d咖啡到,所以杯咖啡饮时苦左少少,另外几重奶味,我钟意论咖啡及食物味道,我觉得starbuck 好过pacific,不过starbuck就冇咁好坐,好似沙田呢间0既坐位就设响商场中间,并唔系响间铺头入面,所以环境冇咁"隐蔽",d人行开行埋都会望下入黎,好似冇咩privacy咁服务唔错,staff 几有礼貌同笑容
服务唔错,staff 几有礼貌同笑容