2019-09-24
#cassiegojordan -瘦编好努力咁扩大自己嘅版图,今次黎到佐敦嘅滨松町日本料理,佢嘅位置都几近尖沙咀,食完可以再行去美丽华嘅激安行下街。💕-依间餐厅由门面到里面都感觉好日本风。我地叫左三样菜式,第一样系安格斯牛肉寿喜烧($128),寿喜烧嘅酱汁真系好好味,打边炉一流。佢依个寿喜烧都会有个火炉一齐上,热辣辣。另外仲有配生鸡蛋。😍-第二样系烧北海道蚝($75),只蚝唔系太大只,但个忌廉汁系几好食嘅,不过就少少偏贵。第三样系安格斯牛肉味噌拉面($108),虽然佢讲明系味噌汤底,但个汤底真系太重味精味。个安格斯牛肉系几嫩,好易入口,但其他料就一般。🙈-味道评分▶️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)抵食评分▶️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)回购评分▶️️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)-➡️滨松町日本料理 (佐敦)📍佐敦德成街4-16号富裕台A座地下2号舖-IG: cassiecwy/ cassiegetfat
味道评分▶️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
抵食评分▶️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
回购评分▶️️️🌕🌕🌗🌑🌑 (2.5)
➡️滨松町日本料理 (佐敦)
📍佐敦德成街4-16号富裕台A座地下2号舖
IG: cassiecwy/ cassiegetfat