2010-11-01 30 浏览
今日系老公同我庆祝生日,我地好耐无泥食,好挂住呢度D虾green salad,菜好新鲜,份量都ok四式虾拼盘,我最钟意挭系恰虾,好鲜甜,个壳煮到好软,好易剥,差唔多俾好食晒。薯条最惊喜,好幼,连皮一齐炸,一D都唔油,D盐落得好平均,唔会一D好咸,一D无味,我食到停唔到口串烧虾饭,我就觉得呢个咸左小小,不过D饭好爽口因为订位时讲左系庆祝生日,间餐厅送左杯chocolate mousse俾我,仲有一班waiters唱生日歌俾我听,好开心,不过唔系几好味,好多cream,基本上成杯都系,好似有chocolate ice cream,不过溶晒。之后老公仲order左个strawberry shortcake,好好味,不过好大份,嗜甜既我几经辛苦先将佢完成,食完好饱,好满祝
今日系老公同我庆祝生日,我地好耐无泥食,好挂住呢度D虾

green salad,菜好新鲜,份量都ok

串烧虾饭,我就觉得呢个咸左小小,不过D饭好爽口

2010-10-08
庆祝纪念