2013-07-10
睇紧好唔好买团购帮衬这间放题呢? 哈~我都系睇左之前既人既留言而决定买咖我打左去卜枱, 有枱, 我先买团购票, 反正佢地冇要我up 团购冧把, 呵呵!这间野, 食评影真就马马的了, 就是知道咁既价钱唔可以期望咁高, 所以买, 系为贪有个就脚地方, 让未食过放题的老套爸妈开开眼界, 咁既心态买票去食, 算过得去!老爸妈大赞抵食, 再贵多十蚊都抵㖞, 俾佢吹胀! 我个心当然系:真系未食过好野, 哈哈~!8:15入座, 八成位子有人坐, 地方濶落, 附近有表位我泊到车(算走运了)不得不赞是个大LADIES, 估唔到咁大, 干净就唔干净咖喇, 但有SURPRISE, 女仔好紧要睇既野嘛拿~ 长话短说:1. 走单系有, 越夜越劲2. 刺身黎得最慢, 明白既, 想悭皮唔想你狂叫吖嘛, 我地入两张刺身都有, 但真系等死人! 味道一般, 唔够冻, 但算厚身, 超市刺身货色, 但卖相几靓既, 师父有心排靓少少, 都扺LIKE一下3. 热食唔离谱, 系偏咸! 款式唔多, 港式口味重, 像食"到会"的感觉了! 4. 火㶽料黎得最齐, 叫肥牛生虾都唔会悭住上, 如果对刺身果D失望咗, 就打边炉食饱佢
我都系睇左之前既人既留言而决定买咖
这间野, 食评影真就马马的了, 就是知道咁既价钱
咁既心态买票去食, 算过得去!
老爸妈大赞抵食, 再贵多十蚊都抵㖞, 俾佢吹胀!
我个心当然系:真系未食过好野, 哈哈~!
拿~ 长话短说:
1. 走单系有, 越夜越劲
4. 火㶽料黎得最齐, 叫肥牛生虾都唔会悭住上, 如果对刺身果D失望咗, 就打边炉食饱佢, 好过得个怨既!
5. 服务员多是帅哥仔, 系欠了点勤奋有礼, 不过冇黑面大笑大叫, 我觉得没被打优雅庆, OK啦, 大家都系人, 要人地做到八九点都好声好气咁对你, 又唔驶咁既! 收钱的相信是打色的姐仔, 很有礼貌, 算是SA哂LUM, $5咁大把的TIPS我俾得很甘心乐意! 哈哈!
6. 难得有奶茶供应, 所以先话, 真系似食"6港4日"式放题咖喇~
埋单计埋TIPS每人$148, 乜都食下, 冇坏既! 话时话, 系第一次写食评, 因为我对食要求唔太高, 食得开心就想写下野咁啫!
嗯嗯.... 后会有期!