2019-05-26
1927 浏览
从前每个星期六晚上都习惯黎个happy hour,但随住时间耐左年纪大左开始慢慢减少喇👵🏻💦.难得朋友有雅兴🥂返杯,所以就带佢黎返呢间从前我嘅bar & restaurant 口袋餐厅回味下喇😌.烤鸡pizza $135 - Pizza系茄汁做底,落嘅馅料唔孤寒嘅,厚厚嘅芝士做到拉丝效果,味道唔错。而饼底系属于薄至中嘅厚度,饼边饼系偏硬身果种,唔算松软。黑松露虾薯条 $115 - 几乎系每次黎都必点嘅❤️ 重口味之选,所以用黎做佐酒小吃非常唔错。其实薯条唔算做到外脆内软,而且用嘅系幼身薯条,但佢嘅酱汁先系成碟嘅灵魂啊💗,除左有香浓嘅芝士同黑松露味,仲加左d虾汤汁去调酱汁,香到忍唔住一条接一条啊!迷你鹅肝汉堡 $115 - 真系好迷你嘅一只😂感觉唔算抵食。鹅肝系好肥美好重油香嘅,但只有少少一块,同朋友切开2份share食要好努力咁揾返旧鹅肝出黎,而汉堡肉就偏干左d冇咩肉汁。质素其实唔算差,可以一试嘅。🍴饮品signature cocktail嘅质素不俗嘅,价钱就普遍$9x不等