2021-11-30 25 浏览
Taparoom 环境几靓几 chill, 有Seasonal menu几吸引,好多唔同种类既小班牙tapas, 几吸引!而店员都几nice,柑橘果汁浸渍带子,带子非常厚身!酱汁清新带果香,酸酸甜甜几衬几清新!带子好绵密,口感丰厚。煎安康鱼肝配罗勒些利酒醋渍汁,安康鱼肝2边煎香,唔会带有鱼肝既腻,再配上特制醋渍汁,味道更香更香口,推介!烧黑毛猪配彼卡他酱,猪肉烧到焦香,肉质嫩滑!酱带有草清香,减低肉既腻感觉。安格斯肉眼扒配红胡椒忌廉汁,肉眼扒7成熟,口感嫩滑带有牛香,再配上红胡椒忌廉汁,带有菇香感觉,同牛肉好 match. 炸西班牙油条配朱古力酱,朱古力酱唔会死甜,淋上西班牙油条上,香脆唔油,而且带有肉桂香味,好浓沃。青瓜薄荷叶 cocktail, 大大杯又够清香,又易入口!正

柑橘果汁浸渍带子,带子非常厚身!
酱汁清新带果香,酸酸甜甜几衬几清新!带子好绵密,口感丰厚。

安格斯肉眼扒配红胡椒忌廉汁,

香脆唔油,而且带有肉桂香味,好浓沃。