2023-06-18 915 浏览
位于中环#NOJO 美式拉面店〰️虽然系美式拉面店 装修仍然保留日式居酒屋嘅感觉 室内外都有座位供应 非常舒服 每次去到几乎座无虚席😛〰️今次晚餐去到冇NOJO必食招牌原只慢煮鸡髀拉面 Soy Sauce Ramen 好可惜😮‍💨🔺Spicy Minced Chicken Tossed Noodle $123捞面必食😍!加埋生鸡蛋一齐捞 好香滑〰️味道唔会太浓 少少辣 食落好开胃 而且口感好丰富 每条面都挂满酱汁🥢❣️🔺 Fatty Tuna Sushi Roll with Smoky Soy Sauce $128一上枱觉得卖相普通 但竟然有啲惊喜✨〰️吞拿鱼油腻非常香!醋饭相对会偏酸 我个人接受到 秘制豉油冇乜特别 而且价钱上就贵咗啲🤐🔺Overnight Sake Lees Marinated Fried Chicken $88隔夜酒腌制炸鸡🍗令人难忘嘅味道 炸鸡酒味浓〰️而且炸得非常酥脆 外脆内软的(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)鸡肉同上一次一样 好嫩滑!🐥