2019-06-28 274 浏览
呢日同朋友嚟MK行街~黎到E间楼上cafe食晚餐~而且地点方便><环境尚算舒服 野饮、蒜蓉包同汤都系餐包埋烟三文鱼配忌廉杂菌天使面 忌廉相当creamy, 面质软滑,,层次都好丰富,份量亦都几充足最爱嘅...................芝士年糕~~~芝士年糕焗到恰到好处~咬开好热辣!!入面嘅芝士处于流心状态,正~BBQ RIBS尤其E 一道烧猪肋骨,且令人垂涎欲滴。蒜片牛柳粒,入口烟韧弹牙,好有口感,配埋香脆蒜片入口,味道更浓!卡邦尼意粉😋烟肉份量亦算多,食到落尾都仲有菌, 系我最仲意的去煮牛肝菌(Porcini)😍💓意式青酱鸡丝炒阔条面意式青酱, 再加蒜、松子仁、橄榄油!阔条面软硬度亦刚好,咬落有口感又唔会太软👍🏻个人觉得都系水准之作,所以推介比爱吃嘅朋友!DRINKS:我最爱..................朱古力诱惑 !!!!!!!!!!朱古力味好浓,  同埋溶咗嘅朱古力 , 有口感!!

环境尚算舒服
野饮、蒜蓉包同汤都系餐包埋
蒜蓉包

烟三文鱼配忌廉杂菌天使面

最爱嘅...................芝士年糕~~~
芝士年糕

芝士年糕焗到恰到好处~咬开好热辣!!
入面嘅芝士处于流心状态,正~

BBQ RIBS
BBQ汁烧猪肋骨 配薯菜

尤其E 一道烧猪肋骨,且令人垂涎欲滴。

蒜片牛柳粒

意式青酱鸡丝炒阔条面

个人觉得都系水准之作,所以推介比爱吃嘅朋友!

DRINKS:
饮品
我最爱..................
朱古力诱惑 !!!!!!!!!!
朱古力味好浓,  同埋溶咗嘅朱古力 , 有口感!!
芝麻酱沙律
鸡肉串烧