2019-01-29 113 浏览
Wtf入面既bartender 好nice 好好倾😂一个系南美一个系俄罗斯人,年纪细细!我见到佢地会同每个客人倾下计,大家怕羞就吾好黎啦🙊佢会有个食野同饮野list,食物选择吾算太多,所以一定要食左野先黎啊,吾系真系会吾够饱!野食选择吾多,有薯角,串烧,牛柳粒,鲜尤等等⋯⋯但系无薯条啊😭😭因为病病地,我叫左2杯mocktail,朋友叫左2杯cocktail!全部既presentation 都好靓!个杯超特别,岩哂打卡!Doxtify $85佢既椰子味好浓,加埋菠萝同苹果汁,岩哂健康人士啊!个杯都成个椰子咁🙊Purifier $85哩杯野饮有果汁有honey,偏甜!但系又吾会饮完觉得好口干太溜,所有野饮配埋生果都好好味!好靓😍😍LONDON TO TOKYO $105哩杯酒味唔算太浓 清清淡淡咁 有啲甜甜酸酸既感觉 好岩女仔饮 用来开胃岩哂 呢杯系bartender 推荐架 系店内热卖之选 Smokey Robinson $105哩杯酒味比较浓 酒香混合在水果一齐 好易入口 亦都好清新感觉 饮完会想再饮下一杯!都系bartender 极力推荐 亦系本人想推荐大家试试❤❤ 食物方面真心觉得
Wtf入面既bartender 好nice 好好倾😂
一个系南美一个系俄罗斯人,年纪细细!
我见到佢地会同每个客人倾下计,大家怕羞就吾好黎啦🙊

Doxtify $85

Purifier $85

LONDON TO TOKYO $105

Smokey Robinson $105

食物方面真心觉得有cheese或黑松露 fries 或者卷饼之类既 配搭既话会更加完美 总结是姐妹或男士们三三两两吹水推荐既地方🙈不过哩度地方吾大吾细,好岩包场搞birthday party,成班人饮酒食下野吹水!!
2019-01-28