2022-01-19 20 浏览
经过见到入面啲装修几靓几chill,见到餐牌啲野都唔算好贵,位又坐得舒服㖞,就行左入去试下🥰墨西哥烧鸡配玉米片,香甜粟米及BBQ酱,开头谂紧百几蚊咁平但系又有咁大份,唔知会唔会好伏,但最后都系叫左黎试,竟然意外地好食!!可能因为鸡肉,真系好滑好冧😍我绝对相信就算自己买返黎整个鸡,都唔会煮到咁好食!咁juicy水牛城鸡翼配酸忌廉,佢啲鸡翼已经煎得好香,食材都食得出系好新鲜,配埋水牛城汁同酸忌廉令成件事唔会话好寡,配埋黎真系愈食愈开胃!!🤩墨式秘制芝士鸡配墨西哥青饭,芝士味劲浓,但系完全唔会话盖过左啲鸡食材既味!用黎点埋个青饭食真系好正好好食🤩 个汁又系好香好浓郁,吾会死咸