2019-02-09
下午茶食得太饱,食唔落晚餐,我同男朋友就决定揾间酒吧饮下野、食下小食。之前我地黎过隔离间日本餐厅食饭,有印象见过呢间酒吧。男朋友想起呢间野就提议黎试下。上到黎发现呢间酒吧里面都几大,仲有好多特色cocktail我地叫左两杯试下。Dragon Daz男朋友叫左呢款。呢杯系一杯以火龙果为主嘅signature cocktail,首先卖相好靓,红红白白配搭好抢眼。呢杯酒有火龙果嘅甜味,但酒味好浓郁好纯。Jap Jap呢杯就细细杯,金黄色配以荔枝,感觉好夏天。比起Dragon Daz,呢杯酒味相对唔系好浓郁,但系就富有荔枝果种清新甜味,啱晒我!我地仲左炸鸡翼同埋炸薯角。鸡翼劲好味!炸得刚刚好金黄,皮脆肉嫩,再加埋个特别的辣酱,特别惹味开胃,送酒真系超正。薯角份量好多,而且炸得好香脆。仲有送的薯片和开心果。有得睇波,仲有得玩游戏。店员仲介绍话呢到既游戏桌系全港独家的大家得闲不访黎试下。绝对系值得encore的酒吧酒、小食、设施都一流。
Dragon Daz
Jap Jap
我地仲左 炸鸡翼同埋炸薯角。鸡翼劲好味!炸得刚刚好金黄,皮脆肉嫩,再加埋个特别的辣酱,特别惹味开胃,送酒真系超正。薯角份量好多,而且炸得好香脆。
仲有送的薯片和开心果。
绝对系值得encore的酒吧酒、小食、设施都一流。