Cafe位于将军澳,喺海滨旁边,可以一路望住个靓靓海景、 一路happy hour,真系好 chill,好relaxing 😚我今日叫左个Happy Hour餐:⭐慢煮猪肋汉堡配薯条 $168- 猪肋、茴香沙律、芥末子、蜜糖啤酒汁、软包、薯条 + 啤酒🍺- 猪肋肉质嫩滑入味,汉堡包又松化,配合蜜糖啤酒汁好有特别,好好味😃朋友就order左个沙律:⭐烧虎虾带子田园沙律配柠檬油醋汁 $128- 烧虎虾、带子、无花果、田园沙律、柠檬油醋汁 - 沙律份量好足够,而且用料十足,配合埋酸酸嘅柠檬油醋汁,非常开胃😋别式饮品:🍹SEASONAL SPECIAL MISTY PINK $68- 饮落有啲咖啡味,但系又唔喺咖啡,口感好特别,而且颜色好靓,打卡一流🩷餐厅整体环境非常好,加上今日天气晴朗,蓝天白云,望住靓海景去happy hour,真系超级开心💖

我今日叫左个Happy Hour餐:
⭐慢煮猪肋汉堡配薯条 $168

朋友就order左个沙律:
⭐烧虎虾带子田园沙律配柠檬油醋汁 $128
- 烧虎虾、带子、无花果、田园沙律、柠檬油醋汁

别式饮品:

2023-09-27