2022-12-19
CHiLLi -i 喺观塘区好出名嘅骆驼漆大厦入面,舖头位于11楼,一出䢂好容易揾到~而且对比其他餐厅都相对宁静,最岩放咗工同朋友食个饭,饮杯野chiil吓倾吓计😉💁🏻♀️今次叫咗2️⃣ set dinner 2️⃣ 杯CHiLLi Signature🐷西班牙黑毛有骨猪扒💰168大大块嘅西班牙黑毛猪扒,肉质好juicy之外,口感都好有咬感~配埋自家调制嘅黑椒汁就更加惹味😋分量方面都比较偏多,有薯菜外仲包埋意粉🍝🐟扒纽西兰原条柠檬龙利柳💰198炸至金黄色嘅龙脷柳,表层有淡淡的柠檬香味,香脆鲜嫩越食越滋味,薯菜方面就选择叫咗扭扭薯条嚟试,一食就停唔到口🤣🥗精选沙律💰套餐配送晚市套餐包左餐饮之外,亦都包埋精选沙律,新鲜嘅沙律菜,车厘茄配上黑醋,酸酸甜甜令你更加开胃🤤如果好怕多肉小菜,呢个餐前沙律就可以Blanche返个食得太多肉嘅感觉~🍹热情果特饮💰套餐转配价酸酸甜甜嘅热情果特饮,唔会太甜几好味!另外,有啲类似百香果嘅粒粒,增加咗个口感👍🏻☕️玫瑰咖啡💰套餐转配价呢款玫瑰咖啡,玫瑰同鲜奶嘅口感比较重🥛如果唔系太喜欢浓郁嘅咖啡味,饮佢就啱哂啦🤣温馨提示✨ 所有晚餐包1客沙律及1杯热饮
🐷西班牙黑毛有骨猪扒
💰168