1K
2023-08-04 13 浏览
🥳放假瞓到自然醒🛌然后优休闲闲咁走岀去叹番个brunch🍴真系人生一大乐事也😍咁先系休息放假🏖️📍今次拣左中环呢间高素质嘅brunch🍴环境型格够晒chill不在话下👍食物质质高、选择又多💯整体感觉我就好满意喇🈵️🥑Scallops & Avocado Tartare 煎带子牛油果他他:呢个系系薄脆上面铺🈵️带子同埋熟度啱啱好又够晒creamy嘅牛油果他他🥑味道清新又美味🤤🍅Sweet & Spicy Meatballs 意式蕃茄肉丸:肉丸了弹牙又多汁🍡味道丰厚又🈶️咬口👍🥗Classic Caesar Salad 经典凯撒沙律:新鲜嘅蔬菜🥬一食落口就知噜💯蔬菜咬入口脆卜卜😍唔错👍🐟Smoked Salmon Avocado & Eggs Benedict 烟三文鱼牛油果班尼迪克蛋配酸种面包:呢个🈶️晒我最钟意食嘅食材😍酸种面包上面铺满新鲜嘅烟三文鱼🐟仲有好治嘅班尼迪蛋🥚再加埋厚厚嘅牛油果酱👍超好食呀🥳🍓Strawberry Latte +$20 : 🈶️惊喜嘅Strawberry Latte 🥳士多啤梨味道好真实👅又香又浓💯好推介喔🥳🍄Mini Mushroom Tart 迷你蘑菇挞:邪恶👿但

🍄Mini Mushroom Tart 迷你蘑菇挞:邪恶👿但超脆口又惹味🥳正呀👍

🦐Garlic Shrimp 西班牙蒜香榄油虾:橄榄油捞埋蒜香味嘅虾够晒弹牙🦐秒杀🤤

🌽Sweet
Corn Salsa 甜粟米莎莎:好喜欢呢个甜粟米莎莎个人酱汁🫙甜甜地如开胃👍做前菜啱晒💯

🍝Pesto Penne w/Tiger Prawn 意大利香草酱通粉配老虎虾:香草酱味道清新🥳长通粉熟度啱啱好👍有咬口💯配埋上面只老虎虾🦐整体来讲唔错 🥳

☕️Sesame Charcoal Latte +$20 : 拉咗花无Sesame Charcoal Latte 充🈵️住芝麻浓郁嘅香味💯

🍰Coffee infused ladyfingers with mascarpone cream 意大利芝士盆栽蛋糕 + $60 : 卖相好吸晴📷大大盆用咗花盆去上枱嘅意大利芝士蛋糕玩味十足😍而且味道又唔会好甜💯正呀喂🥳