2019-05-25
几chill几抵食既Cafe☕️ 店内既台系云石花纹既😍 成件事即刻加晒分🤤🤤-咁我地去𠮶阵系下午茶时间 咁佢有个combo set (图3) 3pm-7pm时间内叫只系$48 都几抵食 个set有两只炸鸡翼配薯条🍟再配啤酒🍻 炸鸡翼点泰式辣酱 酸酸辣辣咁几好食-另开要咗赤猪骨汤鸟冬 上到黎反而有蟹柳觉得变咗似海鲜🦞乌冬多d🤣 而佢个汤底好淡 无乜猪骨汤味😵😵😵 呢个就普通la-小食我地就嗌咗芝士焗肉丸🍡佢个肉丸有少少似IKEA𠮶个但系就落左好多芝士🧀🧀 钟意食芝士嘅朋友 可以嗌呢个 佢都算系唔错-另外仲要左一个咸牛肉芝士吐司🍞 因为食𠮶阵都放得耐已经冻冻地 佢同自己整𠮶啲咸牛肉焊面包咁啰过下口瘾 但系唔算话好出色但胜在下午茶来讲佢都算几抵食 如果同fd冇咩做可以嚟呢度吹下水 个环境都唔错嘅🤣-