2022-01-11
🍽NINETYs Roastery———————————————🐈:环境虽然人多但都好宁静,好岩WFH𠮶阵落嚟边饮靓咖啡边做野。Staff好nice,又唔会有限时,唔错!———————————————🌟Chicken Waffle推介比平时有两个胃嘅你。有时正餐净系想食8分饱,好似咁一块香草腌炸鸡扒已经足够。肉质超嫩滑、外皮酥脆、油份香、香草腌得入味,好味!食8分饱系因为仲要留肚比甜品😏!杂莓waffle配自己制嘅莓酱,waffle外脆内软,食完炸鸡块先再食都仲系脆😋。呢个配搭真心唔错,杂莓waffle除咗系甜品,仲可以中和返炸鸡块嘅油腻👍🏻,健康又满足。_🌟Dirty拣咗fruity blend。佢会附送一小碟杏仁果仁粒,staff好贴心咁讲解咗原来食完杏仁果仁粒再饮杯dirty,浸味会出啲😍😍。咁岩我本身都好钟意食杏仁,觉得赚咗🤣。———————————————#铜锣湾美食 #香港美食日记 #香港美食地图 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams #foodlover #hkfoodlov
🌟Chicken Waffle
_
🌟Dirty
———————————————
#铜锣湾美食 #香港美食日记 #香港美食地图 #香港美食 #食好西 #hkg🇭🇰 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #foodstagrams #foodlover #hkfoodlover #foodshare #igfood