2022-08-15
.🌃 餐厅位于太子酒吧街,以西班牙风情为主题,主打西班牙菜式, 酒吧设有吧台或普通餐桌, 酒吧内会有个大屏幕播放 西班牙音乐嘅mv, 在不同嘅角落也有不少以西班牙风嘅摆设 ,有著满满嘅西班牙风情。.🧀🌮芝士墨西哥脆片💲 40👉 呢个系酒吧自动提供嘅餐前小食, 提子是墨西哥脆片, 配芝士酱, 作为佐酒小食不错。.🥗 烟三文鱼沙律💲 98👉 烟三文鱼份量有好多片,带著点烟熏的风味与咸味, 仲有色彩缤纷嘅沙律菜, 感觉好开胃同埋卖相不错。.🍕 蘑菇帕尔马火腿自家手打薄饼💲 128👉 pizza系自家手打制, 属于薄批, 食落好脆口, 帕尔马火腿带有咸香味, 配上磨菇、芝士碎、蕃茄酱非常之惹味。.🍝 龙虾汁大虾海鲜意粉💲 138👉 龙虾汁非常香浓, 有点像更浓郁嘅龙虾汤, 配以香煎大虾、青口同埋鱿鱼圈, 感觉非常之满足 ,而意粉系扁意粉, 有点像宽条面, 整个配搭不错。.🍸 Mojito ( Cocktail )💲 98👉 成分系用咗 淡兰姆酒、青柠汁、苏打水和 薄荷叶、糖浆, 呢个配搭非常之清新, 系薄荷青柠味嘅cocktail。.🍸 Blue Diamond ( Cocktail )💲 8
🧀🌮芝士墨西哥脆片
💲 40
🥗 烟三文鱼沙律
💲 98
🍕 蘑菇帕尔马火腿自家手打薄饼
💲 128
🍝 龙虾汁大虾海鲜意粉
💲 138
🍸 Mojito ( Cocktail )
💲 98
🍸 Blue Diamond ( Cocktail )
💲 82
👉 呢一杯系饮到淡淡嘅荔枝同埋青柠味, 有啲沙冰嘅口感, 感觉同样都系清新,但Mojito会清新啲。
📍 Channel 3 Tapas Bar & Restaurant
太子通菜街228号地下
=====================
*此价格只供参考及以当时为准,实际价格或会与本文章有所差异。