2022-06-21 12 浏览
日本北寄贝沙律:北寄贝甘甜,份量十足,配上沙律酱,咸咸地既鱼子同爽脆沙律菜,味道清新唔错。汁烧鳗鱼串:浓郁烧汁,鳗鱼饱满软淋,但有细骨,食嘅时候要小心。盐烧牛舌芯:表面稍咸,厚薄适中,牛味浓,软嫩唔韧烧芝士年糕:年糕热辣松软,芝士内馅唔少味浓,下次encore item日本免治鸡肉棒配明太子酱:鸡肉内有脆软骨有口感,明太子酱增添咸香风味。盐烧翠玉瓜:爽脆多汁,加上大量木鱼丝,增加咸鲜味。三文鱼烧饭团:酱油饭团咸淡适中,烧得香脆,size劲大嚿,三文鱼馅都唔少,廿几蚊1个性价比高。烧元贝:大只冇雪味,烧得刚好鲜嫩,蒜蓉惹味。自家即制玉子烧:6嚿大大件,抵食。配有咸咸地嘅酱汁,我觉得唔点汁都够味。焦糖烧菠萝:焦糖面香脆,菠萝多汁酸甜,饭后最佳甜品青苹果梳打、奇异果乳酸梳打:果味清新唔会太甜。除咗特饮,还有啤酒清酒可选择。老细几nice 会同客人倾下计,气氛轻松舒服。叫左咁多野都系400几蚊,价钱亲民👍🏻
盐烧牛舌芯:表面稍咸,厚薄适中,牛味浓,软嫩唔韧
盐烧翠玉瓜:爽脆多汁,加上大量木鱼丝,增加咸鲜味。
烧元贝:大只冇雪味,烧得刚好鲜嫩,蒜蓉惹味。
焦糖烧菠萝:焦糖面香脆,菠萝多汁酸甜,饭后最佳甜品