2023-01-05 29 浏览
今日约咗朋友去诺士佛台食饭,朋友话呢个地方好多餐厅都好适合收工之后去relax吓,去到果然见到好多餐厅选择,我哋见到呢间餐厅好似几舒服,所以就决定入嚟试吓。入到餐厅个环境昏暗,而且座位度好舒服,令人有一种好轻松嘅感觉。餐厅职员好快安排我哋入座,餐牌上好多唔同种类嘅选择!黑松露薯条我哋点咗呢一个薯条,一路食下小食,一路倾吓计,真系一个唔错嘅选择,上菜嘅时候薯条特别大份,而且每条都炸到脆卜卜,配上黑松露酱汁,特别惹味,职员都好细心,配埋茄汁俾我哋沾,令到我哋可以有多种嘅选择!避风塘炸鱿鱼须上菜嘅时候仲系热辣辣,每一条鱿鱼须都充满着避风塘嘅香味,而且口感非常弹牙,每一条都细细啖容易入口。经典卡邦尼意粉呢碟卡邦尼好香芝士味,而且烟肉份量都好多,每一啖都好creamy !! 份量啱啱好,可以俾我哋留返个胃食其他嘢。白酒辣椒蚬肉意粉呢碟意粉令到我哋都觉得有惊喜,蚬肉份量唔少,而且啖啖肉,意粉就充满着黑椒味嘅香,同埋都有少少辣㗎,食得辣嘅朋友别必点之选!好快就清晒成碟意粉啦!

黑松露薯条

避风塘炸鱿鱼须