2021-10-22 15 浏览
返工最啱chill一chill,去到呢一间餐厅可以比我释放压力,可以畅所欲言!餐厅挂满万圣节🎃嘅装饰,充满气氛!另外仲有飞镖可以玩,好正啊!二人份量餐厅特色海鲜摇盘终于有机会食到手摇海鲜袋,店员好殷勤,会喺我哋面前摇,确保所有食材都裹满酱汁。海鲜包括鲜甜青口、虾🦐、大大粒帆立贝、鲍鱼同蚬,全部海鲜都好鲜味,我最爱帆立贝,啖啖肉。虾都好弹牙!😘我地拣左小辣,个酱汁好惹味,蒜味十足火焰鸡翼好睇又好食嘅菜式!以秘制酱汁腌制,好味道!店员喺我哋面前淋上玫瑰花露,再点火,烧香啲鸡翼,散发出油焦香。我哋两个人每人食两只都未够喉,太正!龙虾包自创菜式,外面嘅人食唔到。我谂我会再返黎食,龙虾肉配上左沙律酱,仲有好多蟹子,馅料丰富,又美味,个包外皮脆脆地,好香,我俾十分!龙虾头里面仲有唔少膏☺️薯条都唔错呢间餐厅嘅食物质素唔错,海鲜好鲜味,亦都有特色。店员服务好好,赞👍🏻

二人份量餐厅特色海鲜摇盘

火焰鸡翼