2021-04-03
———📍上环🐮🐮呢排好活跃于港岛🤣今次去左上环揾左间chill到爆嘅cafe ✨环境黎讲真系唔错 食物质素正常1️⃣ #全日早餐 $148🌸黎到cafe一定叫个 #alldaybreakfast 黎影相打卡🙈 沙律🥗好新鲜 落左黑醋同橄榄油❤️❤️好有心将肠仔𠝹花 食落原来系辣味肠 唔食辣嘅朋友注意 面包配嘅牛油好香 仲要有埋温泉蛋好满足2️⃣ #沙嗲安格斯牛肉捞丁 $128🙆🏻♀️好少见cafe会有港式野食🤣最近又咁兴沙牛面 我都想试下用安格斯牛肉会有咩唔同 ✨捞丁上面加左温泉蛋 令口感更丰富 creamy左 公仔面爽口冇煮过冧 👍🏻 但略嫌沙嗲味唔算太出 牛肉几软熟 🎏天气太热叫左两杯冻咖啡饮 #焦糖鲜奶咖啡 咖啡味道正常 焦糖味要唔太出 #朱古力咖啡 👍🏻好浓朱古力味—————⚡️食物 3/5⚡️环境 3.5/5⚡️服务 3/5—————办馆 (裕林台) (上环)上环裕林台1号地下B号舖#winfat#winfat上环#winfat港岛
📍上环
1️⃣ #全日早餐 $148
2️⃣ #沙嗲安格斯牛肉捞丁 $128
—————
⚡️食物 3/5
⚡️环境 3.5/5
⚡️服务 3/5
—————
办馆 (裕林台) (上环)
上环裕林台1号地下B号舖
#winfat#winfat上环#winfat港岛