2022-11-04
环境舒适干净 大部份都系高台高櫈 人多可以坐U型台 倾计同玩都好方便👍 岩岩去到果阵都系一般偏暗既灯光 9点半左右就变左蓝色灯光 闪下闪下咁 更加有气氛🤩边倾边等 食物就上桌喇🤗香烤深海比目鱼配刁草汁 ($268 +1)鱼边烤得少脆 食落咸咸地 比目鱼好软滑 加有薯仔 更添口感🫶刁草汁味道唔错 唔会太浓 唔会遮掩左比目鱼既香味 值得推介🥰+$10 就可以食埋甜品🤤今日既甜品系西米甜薯布甸蛋糕 mousse既口感 布甸既味道 双重味觉享受 绝对抵加👏黑松露薯条 ($78 +1)好好味既炸粗薯条 配有黑松露酱&茄汁 最岩边食边倾计🥳避风塘炸鱿鱼须 ($138 +1)感觉上似系炒既鱿鱼须 味道好有特式 份量充足😳觉得似系妈咪面入面包粉果只味🤣配有沙律菜 解腻👍杨枝甘露 ($108 +1)表面上系1碗加左金箔既杨枝甘露 打卡必叫🤤实际上仲加左Bacardi Rum & Pomelo infused Plum Wine 味道酸酸地 易入口🤓仲有好多饮品都好有特式 下次要再黎试过🫶
边倾边等 食物就上桌喇🤗
香烤深海比目鱼配刁草汁 ($268 +1)
黑松露薯条 ($78 +1)
好好味既炸粗薯条 配有黑松露酱&茄汁 最岩边食边倾计🥳
避风塘炸鱿鱼须 ($138 +1)
杨枝甘露 ($108 +1)
表面上系1碗加左金箔既杨枝甘露 打卡必叫🤤
仲有好多饮品都好有特式 下次要再黎试过🫶