2023-10-27
Cafe Gabbana🍽️九龙城有超多特色小店,今次呢一间我经过过好多次,一直都比佢哋优美小店嘅装修吸引住!今日终于得闲过嚟试吓🥰🥰我同朋友今次拣咗两个Dinner set 🍽️,分别系烧美国封门柳扒 🐮$308同埋 焗比目鱼 🐟$308每一个dinner set,都已经包含咗餐汤🥣、沙律🥗同埋餐饮🍹睇落觉得好普通冇乜特别?!咁你就错啦!佢哋嘅餐汤、沙律都零舍精致过人,我哋当日嘅餐汤系椰菜花忌廉汤 同埋 洋葱汤,椰菜花忌廉汤,虽然唔系第一次饮,但系饮到咁浓郁嘅椰菜花味就真系第一次!估唔到呢间舖头连餐汤都咁有诚意👍🏻👍🏻跟住落黎既藜麦杂菜沙律🥗,分别就有巴马火腿 或者 焗牛油果蟹肉做伴碟,份量都几多架!🈵🈵🈵餐饮方面,加$40就可以配一杯餐酒、西班牙特饮、或者青柠梳打,价钱绝对合理~我自己就特别推介西班牙特饮😋😋