2022-08-05 192 浏览
星期六系屋企hea左一日,六点钟同男朋友落去楼下食个early dinner ,呢个餐厅之前都食过两次,今日又黎翻卓,一如既往啲侍应都好热情反应好快我地两个就叫左一款main羊后腿同埋一款小食唐扬酥炸墨鱼咀平时我地两个都几中意食羊架,不过一件羊后腿就未试过啦,作为食肉兽梗系要试下啦!羊味食落几出色,又有肉汁唔干,其实个摆盘都几靓,加埋汁都几夹,份量够晒大另外,叫左个墨鱼咀😈 啲炸粉薄薄地食落好弹牙,唔会话食到一旧旧粉团,够晒香口啊!啲天气咁差,又热就叫左杯提子蓝莓梳打 $ 42🤭  啲蓝梅好甜好大粒,餐厅比左好多粒摆满晒,加埋啲梳打,好享受。我男朋友就叫左杯西柚茉莉茶 $28,西柚加茉莉茶呢个组合好夹,食完肉又食炸物饮番啖去一去油,听讲咁样唔会肥😙

我地两个就叫左一款main羊后腿同埋一款小食唐扬酥炸墨鱼咀